Vinkkejä yrityksen hiihtomatkojen järjestämiseen

Parhaat vinkit varmistaaksesi, että yrityksesi hiihtomatka-matka on täydellinen hämmästyttävän hiihdon ja uskomattomien aprèsien välillä voittaaksesi kultaa ikäisesi ja pomosi kanssa!

Joten suunnittelet yrityksen hiihtomatkaa

Olet ottanut muutaman haasteen vastaan ​​- Amy tililtä haluaa olla ensimmäisessä hississä ja rinteiden piknikillä maksimoidakseen aikansa rinteillä, kun taas markkinoinnista vastaava Mike välittää enemmän après-näkymästä ja mukavista lounaista kuin vakavasta kävelystä . Jokainen kuuluu äärimmäisyyksiin, mutta hyvin erilaisilla odotuksilla majoituksen, toiminnan ja kaiken ruokaan ja juomaan liittyvien asioiden suhteen. Älä paniikkia: meillä on muutamia vinkkejä, jotka on muistettava tämän helpottamiseksi.

Suunnittelu tekee täydellisestä

Aloitetaan tyhjästä ja otetaan suunnittelu vakavasti, se auttaa todella pitkällä aikavälillä!

Ota niiden ihmisten nimet, jotka ovat valmiita sitoutumaan matkalle tekemällä ensitalletuksen.
Luo kalenteri selvittääksesi, mitkä päivämäärät sopivat parhaiten useimmille ihmisille, ja anna itsellesi liikkumavaraa löytääksesi halvin ikkuna.
Jokaiselle on mahdotonta miellyttää kaikkia, joten älä yritä yrittää.
Pidä päätöksentekopaneeli mahdollisimman pienenä tehokkuuden ja harmaiden hiusten määrän vuoksi.
Pidä kansio, joko fyysinen tai online, jossa on kaiken sisällön. Potkaat itseäsi, jos unohdat todella hyvän tarjouksen löytäneeltä verkkosivustolta tai väärennät salasanaa online-tilauksia varten.

Mitä budjetin tulisi kattaa?

Kuljetus, siirrot, majoitus, hissiliput, laitteiden vuokraus, vakuutukset, aktiviteetit, ruoka, juomat – luettelo voi olla loputon. Varmista, että tiedät mitä pelata ennen kuin annat ylimääräisen suunnittelun hauskanpidon jättää sinulle ilman budjettia ja nukut kaikki paikallisessa “opiskelija kaivaa” -tyyliin …

Paras valintamme

Verbier, Courcheval ja Zermatt ovat hyviä vaihtoehtoja harkita. Niihin pääsee helposti Genevestä, kuljetukset alle 2 tunnissa. Tämä on todella tärkeää ottaa huomioon usean päivän hiihtomatkalla: et halua olla jumissa valmentajan tuntikausia! Ne kaikki tarjoavat upeaa hiihtoa, ja ne ovat hyvin suunnattu yritystapahtumiin. Kaikissa hiihtokausi lomakohteessa on tarjolla upeita apereita, laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin budjetteihin, kokoustiloihin ja aktiviteetteihin lumessa ja ulkona.

Verbierillä on laadukkaita ravintoloita ja majoitusta, ja julkkikset ja kuninkaalliset käyvät siellä.

Courcheval miellyttää varmasti kaikkia ryhmän ruokia, sillä siellä on 7 Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa.

Zermattilla on erinomaiset, hienostuneemmat huoneet, ja se tarjoaa après sekä ihastuttavia lomamökkejä autottomassa kylässä.

Kuinka päästä sinne

Tämä on hieman helpompaa. Valitse viikoittain näennäisesti loputtomasti lentävät lennot Geneveen, ja vaihtoehdot sopivat jokaiseen toimiston budjettiin ja Iso-Britannian sijaintiin. Genevestä myös hiihtokuljetukset on helppo järjestää: Shuttle Directillä on erittäin käyttäjäystävällinen foorumi, jossa on ryhmävarausvaihtoehtoja, ja se kuljettaa paketin jopa ilmaiseksi niin kauan kuin kerrot heille varauksen yhteydessä – täydellinen kustannusten leikkaamiseen ja ateriapalveluihin kollegoille, jotka haluavat tuoda heidät. omat varusteet. Geneven hiihtokuljetukset ovat pieni huolesi, onnea muuhun suunnitteluun!

Lue viimeisin viesti Muu kuin laskettelu Tarentaisen laaksossa