Muu kuin laskettelu Tarentaisen laaksossa

Viime hetken hiihtolomat eivät ole vain hiihtoa! Harkitse Tarentaisen laaksoa, jossa voit patikoida, kelkkailla tai jopa lentää tutustua alueeseen.

Mikään ei ole aivan kuin spontaani pako viime hetken hiihtolomalla. Olitpa sitten yrittänyt hyödyntää vuoden viimeistä lunta tai lyödä rinteitä kauden huipulla, talvella on hauskaa – usein uskomattoman hyvillä hinnoilla!

Ranskan Tarentaisen laaksossa on todellakin jokaiselle jotakin tämän tyyppistä taukoa, vaikka kaikki ryhmän jäsenet eivät halua hiihtää. Viime hetken hiihtolomat voivat olla hyviä perheille, vaikka nuoremmat lapset olisivat yhdessä matkalle, koska tarjolla on monia muita aktiviteetteja hiihtämisen tai lumilautailun lisäksi. Tämä alue sisältää pääsyn Kolme laaksoa, Paradiski, La Plagne, Les Arcs ja Espace Killy – joilla kaikilla on oma maku – ja jos haluat harrastaa hiihtoalueen ulkopuolella, tämä on paikka mennä!

Kävely ja patikointi

Tarentaisen laaksossa on upeita kävely- ja vaellusreittejä niille, jotka varaavat viime hetken hiihtolomaa, mutta eivät halua viettää aikaa hiihtämiseen. Lähellä Espace Killyä kävely-polut ovat loistava tapa päästä lähelle paikallista luontoa ja villieläimiä, kun taas La Plagnen ympäristö on loistava lumikenkäilyyn. Erityisesti suunnitellut lumikengät helpottavat syvässä lumessa kulkemista pitämällä jalkasi uppoamatta. Kovemmalla lumella tällaiset kävelyretket eivät tarkoita etäisyyden saavuttamista, vaan pikemminkin pääsemistä luontoon ja talven ihmemaiden nähtävyyksien, äänien ja hajujen nauttimista. Mutta jos pidät ajatuksesta ottaa pidempiä kävelyretkiä tutustua maisemaan täydellisemmin, hanki itsellesi upeita lumikenkiä ja vuokraa kokenut opas. Oppaalla voit päästä pois pahasta radasta ja nähdä asioita, joita et voi käydä kylän lomakohteiden ympärillä olevilla tavallisilla rinteillä.

Kelkkailu, kelkkailu ja paljon muuta

Jos olet viettänyt suurimman osan viime hetken hiihtolomastasi hiihtämiseen tai lumilautailuun ja haluat rentoutua jotain vähemmän energistä, jopa kaikkein kokenein talviurheilija voi pitää hauskaa yksinkertaisemmasta jahtauksesta!

Paradiskissa voit hyödyntää monenlaisia ​​ulkoilma-aktiviteetteja, kuten kelkkailua ja kelkkailua – ja lapset rakastavat sinua ehdottomasti siitä. Kelkkailu saa sinut hymyilemään päivän lopussa laajalla alueella täällä. Tämä on myös hieno aktiviteetti, jos sinulla on nuorempi perheenjäsen, joka ei ole aivan noussut hiihtohaasteisiin.

Jos pidät ajatuksesta olla ulkona lumessa, mutta et suksilla, varaa kelkkailumatka! Voit viettää päivän oppimalla ratsastamaan hämmästyttävää koiraryhmää, tai sinulla voi olla oma yksityinen kuljettaja / opas, joka vie sinut ulos ja tutustuttaa sinut tähän upeaan toimintaan tutustuen maaseutuun. Tämä on upeaa toimintaa koko perheelle.

Mutta jos se on seikkailu, jota etsit, miksi et kokeile varjoliitoa rinteiden yli? Voit ottaa päivän ja oppia perusteet paikallisessa varjoliitokoulussa tai voit tehdä kahden hengen varjoliitoa kokeneen oppaan kanssa ja nähdä rinteet lintuperspektiivistä tekemättä mitään työtä – oikeastaan ​​mitään sellaista ei ole.

Talviurheilu ei ole pelkästään hiihtoa ja lumilautailua – on niin monia muita löydettäviä asioita.

Lue viimeisin viesti Ski Andorra, upea valinta keskitason ja aloittelijan hiihtäjille