Alppien parhaat lumilaudan lomakohteet

Missä sinun pitäisi mennä loistavalle lumilautailulle tai hiihtoon Alpeilla? Jos olet lumilautailija, tässä on kaksi lomakeskusta, jotka haluat ehdottomasti kokeilla.

Jos rakastat talviurheilua, tiedät, että vaikka monissa paikoissa voi olla lunta, Alpeilla ei ole mitään muuta kuin lumilautailua tai hiihtoa. Olitpa pelin vasta uusi tai jo rinteiden nopeuttamisen asiantuntija, Alpit edustavat parhaita parhaita tällaisen talviaktiviteetin suhteen.

Mutta mihin sinun pitäisi mennä Alpeilla loistavaa lumilautailua tai hiihtoa varten? Nämä upeat Euroopan vuoret ovat niin laajoja, että monilla alueilla voi olla vaikeaa valita vain yksi tai kaksi lomakeskusta. Mutta jos olet lumilautailija, tässä on kaksi, jotka haluat ehdottomasti harkita.

Tignes: korkeus, korkeus, korkeus

Tignes on yksi Euroopan korkeimmista lomakohteista, joka istuu 2100 metrin korkeudessa – ja voit hiihtää tai lumilautaa jopa 3550 metrin rinteillä. Yhtenä Espace Killyn lomakohteena sillä on pääsy 330 kilometriä rinteitä, vaihtelevaa maastoa ja joitain parhaista lumilautailuista (useilla tasoilla), joita löydät missä tahansa Alpeilla. Ei ole mikään yllätys, että löydät täältä enemmän lumilautailijoita kuin missään muualla milloin tahansa.

Aloittelijoille lumilautailuun tai hiihtoon Alpeilla, sininen-sininen moottoritie on aivan täydellinen Tignesissa. Toisaalta massiivinen off-piste-maasto tarjoaa poikkeuksellisen asiantuntevaa lumilautailua – mikä tekee siitä valinnan World Tour -matkoille joka vuosi.

Lomakeskusta ympäröivät huiput kaikkiin suuntiin, joihin kaikkiin pääsee erinomaisella suuritehoisten hissien verkostolla. Suuri bussiliikenne varmistaa myös liikkumisen Tignesin ja Val d’Isèren ympäristössä, jossa on myös hienoa hiihtoa ja lumilautailua – mukaan lukien tunnelilaaksot ja upeat pienet humalat lapsille.

Koska tämä lomakeskus on puurajan huipulla, sitä ei pidetä aivan yhtä secanlitillä kuin muita, ja huoneistot ovat nykyaikaisempia kuin vanhanaikaiset, mutta jos etsit vakavaa lumilautailua ja hiihtoa Alpeilla, tämä on paikka mennä!

Les-jouset: 1600, 1800, 1950 tai 2000

Tämä on toinen lomakeskus, joka tarjoaa kaiken kaikelle, joka etsii upeaa lumilautailua ja hiihtoa Alpeilla. La Plagnen suhteen Paradiski-hiihtoalueen luomiseksi Les Arcs tarjoaa noin 400 km eritasoisia rinteitä. Saatavilla on helppoja ja haastavia rinteitä, jotka sopivat kaikentyyppisille lumilautailijoille ja hiihtäjille – siksi he ovat niin suosittuja perheiden ja ryhmien keskuudessa. Seikkailijoille on hiihtokausi myös haastavia rinteiden ulkopuolella sijaitsevia alueita sekä Aiguille Rougen mustia rinteitä, jotka tekevät Alppien mielenkiintoisimmista lumilautailusta ja hiihtämisestä.

On olemassa kolme pääkylää, kaaret 1600, kaaret, 1800, kaaret 2000 ja uudet 1950 kaaret – mutta niiden joukossa kaaret 1800 on suosituin. Kaikki kylät on yhdistetty maanteitse, kun taas Arcs 1600 on kytketty Bourg St. Mauricen laaksokaupunkiin junalla.

Joten jos etsit lumilautailuseikkailua, näiden kahden suuren lomakohteen pitäisi olla korkealla mahdollisuutesi listalla.