Kun ensimmäinen jännitys oli haihtunut, muutama pieni epäilys alkoi hiipiä sisään. Tuleeko yöllä olemaan kylmä? Pystyisinkö käyttämään moottorikelkkaa? Kun sain puhelun, jossa minut kutsuttiin moottorikelkkaretkelle ja pihvi-illalliselle syrjäisessä vuoristokodissa, oli helppo sanoa kyllä. Miten he voivat tehdä hyvän pihvin keskellä ei mitään?

Varoitus: tämä artikkeli sisältää spoilereita. Se oli paljon uskomattomampaa kuin olin odottanut. Mutta koska sinulla saattaa olla samanlaisia epäilyksiä tätä ainutlaatuista ruokailukokemusta kohtaan, halusin jakaa kanssasi Sproatt Steak Night by Snowmobile -kokemukseni.

Valmistautuminen

Meidät ohjattiin heti sisälle pukemaan ulkoiluvarusteemme päälle, kun ilmaiskuljetuksemme Whistler Villagesta saapui Canadian Wilderness Adventure -tukikohtaan Callaghan Valleyssa. He antavat listan suositelluista tavaroista, joita kannattaa käyttää lämpimän olon takaamiseksi, mutta he tarjoavat myös kaiken tarvittavan saappaista takkeihin, hanskoista suojalaseihin, jotta pysyt lämpimänä. He johdattivat meidät moottorikelkoille sen jälkeen, kun he olivat varmistaneet, että kaikki olivat asianmukaisesti varustautuneet, antaneet meille kaikille kypärän ja jakaneet meidät ryhmiin. Ensimmäinen varaus oli hoidettu – minulla ei ollut lainkaan kylmä.

Uudet tulokkaat ovat tervetulleita opettelemaan koneen hallintaa.

Olen ollut moottorikelkkaretkellä aiemminkin, mutta siitä on pitkä aika. Kun vilkaisin edessäni olevaa konetta, tajusin, että olin unohtanut kaiken edellisellä retkellä oppimani, ja minua alkoi pelottaa. Koska minulla ei ollut riittävästi tietoa, olin kiitollinen siitä, että he käyttivät aikaa käydäkseen kanssani läpi kaikki moottorikelkan käytön osa-alueet. Meidät opastettiin alusta alkaen hyvin, ja kaikki käsiteltiin aina käynnistämisestä tappokytkimen käyttöön, kääntymisen opetteluun, jarruttamiseen ja kiihdyttämiseen sekä tärkeiden kädenlämmittimien käyttöön ottamiseen. Tarkistin varauksen numero kaksi ja totesin, että pystyn käyttämään laitteita.

On aika lähteä tutkimaan

Olimme lähdössä, kun olimme suorittaneet taitotyöpajan ja tunsimme itsemme varmoiksi ratin takana. Kierros alkaa leveältä, hyvin hoidetulta reitiltä, jossa ajoimme kukkuloiden yli ja mutkien ympäri saadaksemme tuntumaa alla oleviin koneisiin. Olin iloinen, että moottorikelkat oli asetettu nopeutta rajoittavaan ekotilaan, niin paljon kuin nopeudesta nautinkin. Tämä asetus saattaa vaikuttaa hitaalta, mutta se oli riittävän nopea, enkä koskaan ajanut täydellä teholla.

Mökki metsässä on pieni mökki metsässä.

Mökki metsässä on pieni mökki metsässä.
Ajoimme yksityiselle hirsirakenteiselle mökille sen jälkeen, kun olimme saaneet ruokahalumme nousemaan tutkimalla heidän polkuverkostoaan. Se sijaitsi rinteen reunalla, josta avautuivat laajat näkymät tähtitaivaalle, ja vaikutti kuin jostain sadusta.

Mökki itsessään on viehättävän maalaismainen, sellainen paikka, jossa voisi käpertyä hyvän kirjan kanssa rentoutumaan. Oli mahdotonta olla iloitsematta, kun istuutui syömään illallista kynttilänvalossa valaistussa ja tulen lämmittämässä huoneessa.

Lumilautailu ja helikopterihiihto

Heli-hiihto on äärimmäinen hiihto- ja lumilautailukokemus, jossa on avarat maastot, loputtomasti ladutonta puuteria eikä hissijonoja.

Varusteet kuntoon

Näiden kaupan välineiden avulla voimme harrastaa nauttimiamme urheilulajeja. Rinteessä varusteiden huoltoon panostettu aika ja vaivannäkö voivat maksaa itsensä takaisin kymmenkertaisesti. Muistatko, missä kunnossa varusteesi olivat, kun laitoit ne pois viime kauden jälkeen? On aika pyyhkiä pölyt pois, ottaa ne kaapista ja laittaa ne tänä talvena kuntoon.

Pane kehosi työskentelemään puolestasi

Hiihtäminen tai lumilautailu ilman harjoittelua on jotain, mitä olet tehnyt jossain vaiheessa; tiedät, kuinka tuskallista se voi olla. Minut on tunnettu siitä, että olen tullut moniin avajaispäiviin vähän tai ei lainkaan valmistautuneena. Olen maksanut siitä jalkakramppien muodossa, voin kertoa teille.

Altitude Fitnessin Cinta Cassini on henkilö, jota sinun pitäisi kuunnella. Hän on asiantuntija auttamaan laskettelijoita ja lumilautailijoita tarvittavalla harjoittelulla, jotta he voivat tuntea olonsa varmaksi rinteessä.